Jeste li spremni na energetsku obnovu Vaše kuće? Pripremite se na vrijeme!

KAŽU BIT ĆE TEŠKA JESEN, NEK VAS KUĆA ČASTI!

Energetska obnova obiteljskih kuća je program Vlade RH s ciljem povećanja energetske učinovitosti obiteljskih kuća, a smanjenja potrošnje energije i emisije CO2 u atmosferu. Ostvarite 60-100% poticaja na energetsku obnovu obiteljskih kuća u 2020. godini! Prijavite se na natječaj!

JAVNI POZIV

U tijeku je javni poziv za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća 2020. Poziv u cijelosti možete pročitati u ovom PDF dokumentu Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sa svim uvjetima i detaljima poziva. Prijave se zaprimaju elektronskim putem 1. rujna 2020. po metodi "najbržeg prsta". 

Jeste li spremni na energetsku obnovu Vaše kuće? Pripremite se na vrijeme!

ZAMJENA STOLARIJE

Zamjenu vanjske stolarije

TOPLINSKA ZAŠTITA

Toplinsku zaštitu ovojnice grijanog prostora (vanjskog zida, stolarije, krova iznad grijanog prostora, stropa, ukopanih dijelova i poda)

OBNOVLJIVI IZVORI

Ugradnju sustava za korištenje obnovljivih izvora energije (sunčani toplinski pretvarači - kolektori (solarni paneli), sustavi na drvnu sječku / pelete (kotlovi na biomasu), dizalice topline i fotonaponski
pretvarači/paneli). Imajte u vidu da se ovi poticaju mogu ostvariti isključivo uz kombinaciju s nekom od poticaja iz prve dvije točke.

AKO ISPUNJAVATE ELEMENTARNE PREDUVJETE, JEDINO ŠTO VAM TREBA JE ENERGETSKI CERTIFIKAT.

NUDIMO VAM BRZU I POVOLJNU IZRADU ENERGETSKOG CERTIFIKATA KAO I POMOĆ SA PRIJAVOM.
BUDUĆI JE VRIJEME OGRANIČENO, JAVITE NAM SE ŠTO PRIJE.

NAZOVITE NAS ODMAH